Zoekmachine Optimalisatie

“Zoekt u ook wel eens wat op via internet….?”

Beantwoord u deze vraag met “Ja” (nogal voor de hand liggend) , dan bent u ongetwijfeld bekend met zoekmachines. Ofwel een webdienst waarmee het internet wordt doorzocht op relevante informatie voor de zoekende (u dus).  De verreweg bekendste en meest gebruikte zoekmachine is Google. Meer dan 90% van de Nederlanders gebruikt google als zoekmachine! De term “googelen”  is dus een werkwoord geworden om aan informatie te komen.
Samengevat, meer dan 90% van de Nederlanders maakt gebruik van zoekmachines om informatie (in websites) te vinden!.

Hoe vindbaar is uw website?

Met het gegeven dat er standaard 10 resultaten worden weergegeven op de Hoger in Google1e pagina van Google, en te bedenken dat het aantal websites groeit, is de beantwoording van deze vraag zeer belangrijk!
Simpel gezegd: Wordt u niet gevonden, dan mist u bezoekers en dus (afhankelijk van uw business) omzet!

De oplossing hiervoor is Zoekmachine optimalisatie.

 
Tijdelijk Gratis SEO Scan! 
 

Zoekmachine optimalisatie…Vergroot uw vindbaarheid!

Zoekmachineoptimalisatie (of SEO) is het proces om meer relevante partijen (bezoekers) op een website te krijgen door het verhogen van de posities van de website in zoekmachines (Google).

Het gaat bij Zoekmachine-optimalisatie om het optimaliseren van de zogenaamde “Natuurlijke zoekresultaten”. Natuurlijke zoekresultaten zijn de posities die je verkrijgt zonder daarvoor aan zoekmachines te betalen. Gesponsorde resultaten (zoals Google Adword campagnes) vallen onder Zoekmachineadverteren.
Afhankelijk van uw situatie (doelgroep, concurrentie e.d.) kan het zinvol zijn om 1 of beide methoden te gebruiken om uw vindbaarheid te vergroten. Ceeyo kan u hierbij helpen!

Wilt u meer informatie, neem dan contact op via het contactformulier!

Reacties zijn gesloten.