Dynamics 365

Dynamics 365 is een volledig geïntegreerd Customer Relationship Managementsysteem. Microsoft Dynamics CRM is een krachtig systeem wat u een helder beeld geeft van uw relaties vanaf het eerste contactmoment tot het aftersales-traject. Onderstaande Video toont u de mogelijkheden van Microsoft CRM.

CRM kunt u uw verkoop-, klantenservice- en marketingprocessen verbeteren. Dankzij ingebouwde integratie met Office Outlook is Dynamics CRM 2015 een snelle, flexibele en betaalbare oplossing.

Dynamics 365 Online

CRM is naast de “On-premise” variant, oftewel geïnstalleerd op servers in eigen huis, ook als Online variant beschikbaar. Dynamics 365  Online biedt praktisch alle functionaliteiten die de On-premise variant ook heeft, maar zonder de kosten voor het onderhoud aan de servers e.d. De enige kosten die u heeft zijn de optionele implementatiekosten en de licentiekosten!

Voordelen van Dynamics 365 (Online):
->  Geen gedoe met database of applicatie servers, het is “In the cloud”
->  Direct te gebruiken
->  Géén onderhoudskosten aan servers e.d.
->  Schaalbaar, makkelijk aan- en afmelden nieuwe gebruikers
->  Zowel via uw browser als vanuit Outlook te benaderen

Zodoende krijgt u met Microsoft Dynamics CRM Online krachtige CRM-software van Microsoft in de vorm van een cloudservice, waarmee u direct overal toegang hebt tot uw informatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365 of wilt u CRM nu 30 dagen Gratis
                                                                           proberen! Neem dan contact op met ons!
 

Heeft u al CRM of heeft u behoefte aan advies, hands-on training of implementatie-ondersteuning? Dan helpt Ceeyo u daar graag mee!

Met ruime ervaring (meer dan 50 implementaties) in Microsoft Dynamics 365 kan Ceeyo bouwen op een gedegen kennis van CRM.
Microsoft Dynamics CRM is de toekomst voor wat betreft Relatiebeheer software. Met de modules Verkoop, Marketing en Service kunt u een breed scala aan CRM gebieden gebruiken.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op via het contactformulier!

 

Reacties zijn gesloten.