Contactformulier

Contact

Om een nog betere dienstverlening te kunnen bieden is Ceeyo gefuseerd met DotWood CRM BV. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van meer enthousiaste professionals. Gelieve alle contactaanvragen via DotWood CRM te doen.

Over Ceeyo

Mijn naam is Michèl Prinsen. Mijn passie is u te helpen bij het optimaliseren van uw business. Dit doe ik door middel van mijn kennis in Zoekmachine optimalisatie (SEO), Zoekmachine-adverteren (SEA) en Relatiebeheer (CRM). Tal van klanten heb ik hierbij reeds geholpen met hun zoekmachine marketing en Relatiebeheer vraagstuk.

Met 12 jaar ervaring in Customer Relationship Management systemen met specialiteit in Microsoft Dynamics CRM (meer dan 50 implementaties) kan ik u van gedegen advies en implementatie ondersteuning voorzien.

Zowel voor CRM analyses en implementaties als voor Zoekmachine marketing vraagstukken kan ik putten uit een netwerk van gekwalificeerde professionals. Daardoor is Ceeyo in staat om zowel kleinere maar ook grotere projecten te faciliteren.

Partners

Ceeyo is partner van DotWood CRM. DotWood CRM bestaat uit een team enthousiaste CRM Professionals met jarenlange ervaring Dynamics 365 Online. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over DotWood CRM, ga dan naar DotWood CRM

Reacties zijn gesloten.